Wil je graag consulent(e) worden bij Larelle?

Larelle bestaat uit een team van 30 consulenten verspreidt over heel Vlaanderen. We zijn steeds op zoek naar enthousiaste dames of heren die ons team willen versterken! Elke consulent(e) heeft zo zijn/haar eigen reden om bij Larelle te werken. We laten er een aantal zelf aan het woord.

Larelle - Consulent worden


Larelle - Koen NuytsKoen Nuyts

Ham

Als voltijds buschauffeur bij de lijn doe ik met veel plezier Larelle net zoals mijn hobby's als reizen, rally, fietsen en squashen. Het zal misschien wat raar zijn dat er een mannelijke consulent is, maar net daarom is het zo fijn. Een andere kijk , een vrolijke kwinkslag en plezier gegarandeerd tijdens een Larelle avond. Dit doe ik steeds om jullie een fijne avond te bezorgen, want als jullie tevreden zijn, ben ik ook tevreden.

 

 

 


Larelle - Sofie CaertsSofie Caerts

Ham

Ik ben verschillende jaren geleden gestart bij Larelle en ik doe dit nog altijd met veel liefde en plezier. Dit omdat ik mij helemaal kan vinden in de uitgebreide collectie van Larelle en omdat ik graag nieuwe mensen wil ontmoeten.

 


Larelle - Cindy VerbraeckenCindy Verbraeken

Leopoldsburg

Bij Larelle ben ik terechtgekomen in een toffe bende. Alles is er mogelijk maar er staan geen hoge eisen tegenover. Je doet alles op je eigen tempo en tijd die je er zelf voor wil spenderen. Voor mij is het echt leuk omdat ik zelf een ‘beetje’ verslaafd ben aan tassen en hebbedingetjes en nu zit ik zelf aan de bron!

 


Larelle - Debby Van HerckDebbie Van Herck

Oud-Turnhout

Ik heb één dochter en buiten Larelle nog een full time Job. Ik ben met Larelle begonnen omdat ik alleenstaande mama was, en voor mijn sociale contacten uit te bereiden en voor mijzelf een extraatje te gunnen. Ben daarmee in een toffe groep mensen beland waardoor ik dit met veel plezier doe.


Larelle - Davina BettensDavina Bettens

Londerzeel

Ik ben 26 jaar en werk bij Bel&Bo in de regio Vlaams -Brabant. Ik ben begonnen bij Larelle door een buurvrouw, ze vertelde me hierover en de interesse was groot. Sinds ik gestart ben, heb ik ondertussen al veel nieuwe mensen leren kennen en werk ik enorm graag met de collecties. Deze zijn gevarieerd en er is altijd wel iets nieuws!


Larelle - Katrien MaebeKatrien Maebe

Brugge

Ik ben van opleiding sociaal verpleegkundige en werk als verantwoordelijke in het kinderdagverblijf Pinguin op de marinebasis in Zeebrugge. Ik ben afkomstig van Kortrijk maar woon al sedert 2001 in Brugge. Ik heb 2 dochters en mijn 3 kleinkinderen zijn mijn grootste passie. Mijn hobby is scrapbooking.

Sedert 2010 werk ik bij Larelle. Ik was op zoek naar een bijverdienste en via een vriendin ben ik in contact gekomen met Larelle. Er waren toen op dit moment nog geen consulentes in West-Vlaanderen. Als consulente bij Larelle heb ik een super leuke bijbaan gevonden waarin je veel contact hebt met andere mensen. Mijn werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig en het is altijd leuk uitkijken naar een nieuwe collectie. Ik word heel goed begeleid door de zaakvoerster en ze is er altijd bij problemen. Wanneer je op een gegeven moment andere prioriteiten hebt, dan is er en voel je geen druk met andere woorden je bepaalt zelf hoeveel tijd je wenst te spenderen. Mijn verdiensten zijn zeer goed en evenredig aan mijn inzet en omzet. We hebben een fantastisch team en regelmatig komen we samen voor vergaderingen, voorstellen van nieuwe collectie. Ook regelt de zaakvoerster tal van feestjes voor jezelf en je gezin zoals kerstfeest, paasfeest, barbecue, zomerfeest, teamdag....

 


Larelle - Stefanie VerlindenStefanie Vanderlinden

Oudenaarde

Ik woon in de prachtige Vlaamse Ardennen waar ik werk als verzorgende aan huis. Dagelijks ga ik langs bij mensen die wat extra hulp nodig hebben in het huishouden maar soms ook gewoon nood hebben aan een babbeltje.

Als Larelle-consulente leer je ook steeds nieuwe mensen kennen en dus kom ik met plezier ook bij jou langs! Het is een ruime, uitgebreide collectie met heel veel toffe spullen, voor iedereen wat leuks te vinden!

 

 


Larelle - Stefanie VerlindenInge Dries

Balen

 

  


Kevin Huylebroeck

Larelle - Stefanie Verlinden

Olmen

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jolanda Vanchase                                                               

Lommel

Mijn naam is Jolanda, samen met mijn tienerzoon en lieve man vormen wij een energiek gezin. Ik combineerde 2 jobs in de zorg 19u in het ziekenhuis en 19u in het rusthuis. Ik twijfelde allang om 1 ervan te veranderen. Ik ging op zoek en vond larelle. Wat een toffe spullen, helemaal mijn ding. Ik ging een gesprek aan met Ellen en ik was verkocht!! 
Larelle  is mijn nieuwe uitdaging!!
Ik kijk ernaar uit!
Groetjes Jolanda

 

 

 

 

 

 


 

Back to Top