Home » LarelleParty

Wat maakt onze LarelleParty nu zo bijzonder?


“Een homeparty is een avondje rond de tafel in de woonkamer zitten met een consulente die de hele avond haar uitleg geeft.” FOUT! Bij Larelle pakken we het in samenspraak met de gastvrouw helemaal anders aan. We stallen onze producten uit waar jij dat wil. De woonkamer, de keuken, het tuinhuis, de kelder of het terras? Niets is ons te gek. Jij beslist welke ruimte wij mogen om toveren tot een winkeltje. De Larelle consulente geeft een korte uitleg zodat er nog tijd genoeg is om zelf te snuffelen tussen al onze producten.

Hoe werkt het?

Een Larelle homeparty organiseren is eenvoudig. Je laat ons via de contactpagina weten dat je graag een homeparty wil organiseren. Vervolgens brengen we je in contact met een consulente uit jouw buurt, die samen met jou voor de nodige gezelligheid zal zorgen. Je ontvangt papieren of digitale uitnodigingen die je bezorgt aan vrienden, collega’s, buren en familie.  Het praktisch verloop van de avond spreek je met je consulente af. Meestal is er een natje en een droogje voorzien voor de gasten. De Larelle consulent(e) doet de rest!

Hoeveel gasten nodig ik uit?

Wij gaan uit van de slogan: hoe meer zielen, hoe meer vreugde! We plakken er geen minimum of maximum getal op vermits we deze keuze volledig over laten aan jou. We raden wel aan om zo veel mogelijk mensen uit te nodigen. Niet iedereen kan of wil komen maar het is toch fijn om een larelleparty te hebben met zo veel mogelijk vrienden en familie. Zo kunnen wij ons enthousiasme met meer mensen delen en heb jij tijd om nog eens bij te babbelen.

TIP: krijg je zelf moeilijk mensen bij elkaar? Organiseer de homeparty samen met een vriendin of familielid.

Gastvrouwgeschenk

Veel gasten zijn niet enkel fijn voor de sfeer, maar ook voor jou portemonnee. Elke gastvrouw mag de avond zelf shoppen met 5% van de totale verkoopsom. Hoe meer enthousiaste gasten je hebt, hoe meer dat jij kan shoppen op onze kosten! Daarnaast voorzien we elke maand een leuk gastvrouwgeschenk of waardebon bij een verkoop vanaf € 250. Kunnen onze consulente de avond zelf twee afspraken boeken? Dan wordt er een extra attentie voorzien voor de gastvrouw.

Heb ik een groot huis nodig?

Helemaal niet. Je Larelle consulente komt aan met een volgeladen auto leuke dingen maar past zich volledig aan. Het winkeltje in huis wordt aangepast aan jouw situatie. Een klein appartementje, een villa of zelfs een studentenkot, wij passen ons aan, aan elke situatie.

Een voorkeur voor een artikel of dringende cadeautje?

Het aanbod van Larelle bestaat uit een vaste collectie en een collectie die wisselt per seizoen. Er is geen auto groot genoeg om ons volledig assortiment te kunnen vervoeren. We brengen in elk geval veel mee zodat het winkeltje in jouw huis goed gevuld zal zijn. Wil jij of één van je gasten absoluut dat ene artikel live zien? Geef dit tijdig door aan je consulente en wij doen er alles aan om het mee te geven. Heb je dringend een cadeau nodig? Dat mag je ook vooraf doorgeven zodat je het tijdig hebt.

Wanneer worden de spullen geleverd?

Twee à drie weken na de homeparty wordt alles geleverd bij de gastvrouw, in zakjes per persoon.

Hoe kan ik betalen?

Je mag de bestelde artikelen die avond zelf betalen aan de Larelle consulente via bancontact (let op, niet alle consulenten beschikken hier over), payconic of cash. Later kan ook nog betaald worden via overschrijving voor de bestelling geleverd is. 

Niets is ons te gek!

Een gek idee of origineel idee? Bespreek het met ons! Niets is ons te gek en niets is ons te veel. Laat ons gewoon weten wat je wil en wij maken er een geslaagde avond van!